Vrienden

Verbonden met vriendschap: PHILCONNECTED

Met vrienden beleeft u de mooiste geluksmomenten

Daarom nodigen we je van harte uit om Vriend te worden van Philzuid. Gaat jouw hart, net als het onze, sneller kloppen van klassieke en symfonische muziek? Wil je onze concerten kunnen blijven bezoeken in jouw eigen regio in jouw eigen theater? Kies dan welke vriendschap het beste bij je past, word Vriend en steun ons orkest.

Een goede vriendschap is goud waard

Vriend - € 25

Word vriend voor €25 per jaar en we zien je graag bij een orkestrepetitie speciaal voor Vrienden. Ook sturen wij jou ons magazine deKlank toe.

Gouden Vriend - € 50

Als Gouden Vriend ben je van harte welkom op een van onze orkestrepetities, speciaal voor Vrienden. En natuurlijk ontvang je ook ons magazine deKlank.


Quote

'Naast Vriend van Philzuid ben ik actief als vrijwilliger bij de concerten in Maastricht. Ik vind het belangrijk om concertbezoekers als gastheer namens het orkest te welkomen'

Martin van Gend


Beschermer - € 150

Als Beschermer krijg je voor twee personen korting op een concert, verwelkomen we je graag op de orkestrepetitie voor Vrienden en wordt deKlank aan jou toegestuurd.

Zilveren Beschermer - € 300

Naast korting voor twee personen op een concert van Philzuid, ontvang je een uitnodiging voor een Ensembleconcert in de regio voor twee personen, verwelkomen we je graag bij een orkestrepetitie voor Vrienden en ontvang je het magazine deKlank thuis.


Quote

'Enkele jaren geleden ben ik Vriend van het orkest geworden en inmiddels ben ik opgeklommen tot Beschermer. De kwaliteit van dit orkest mag nooit meer verdwijnen. Ik probeer daarom zoveel mogelijk Vrienden te werven, ook als vrijwilliger'

Solange Bartelet


Gouden Beschermer - € 500

Voor jouw bijdrage ontvang je naast de privileges zoals beschreven bij 'Zilveren Beschermer' ook twee vrijkaarten per concertseizoen.

Partner - € 1.500 - € 2.500

Wil je meer dan alleen een Vriendschap aangaan met ons orkest? Voor zowel particulieren als bedrijven bieden we de mogelijkheid om Partner te worden. Als partner maak je deel uit van ons exclusieve netwerk rondom ons orkest. We hebben hiervoor een speciaal partnerprogramma ontwikkeld. Dit programma maakt het mogelijk om het orkest te laten werken met topdirigenten en stersolisten. Ook kunnen we met dit programma bijzondere concerten samenstellen en educatieve en innovatieve programma’s ontwikkelen. Als partner ontvang je:

  • 10 vrijkaarten voor concerten
  • Uitnodiging voor jaarlijks Partnerdiner
  • Uitnodiging voor kleinschalige, regionale bijeenkomsten en orkestrepetities voor Vrienden
  • Vermelding in alle gedrukte media-uitingen en online uitingen van de Vrienden
  • Mogelijkheid om ensembles uit het orkest in te huren tegen gereduceerde tarieven
  • Uiteraard het magazine deKlank
Blok logos vrienden

ANBI en Erkend Goed Doel

De Stichting Vrienden van Philzuid is een culturele ANBI-instelling, waardoor de Geefwet op jouw bijdrage van toepassing is, en heeft de CBF-erkenning. Dit maakt jouw Vriendschap of Partnerschap mogelijk fiscaal aantrekkelijk. 

Voel onze vriendschap? 

Wil je eerst persoonlijk contact of meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact op met Annemarie.

Philzuid steun ons Annemarie Borm

Annemarie Borm

Relatiemanager Philzuid en Vrienden van Philzuid, 088 1660743 of annemarie.borm@philzuid.nl