Dvoraks 8e Symfonie12 Simon van Boxtel

Steun ons

Met Philzuid beleef je onvergetelijke geluksmomenten.

Wij zijn het symfonieorkest van Zuid-Nederland. Wij zijn het orkest ván en vóór iedereen. 

Om jouw orkest te blijven, hebben we jouw steun nodig. Met deze steun in de rug kunnen we zorgen dat iedereen vele geluksmomenten mag beleven, van kinderen op de basisscholen tot iedereen die onze concerten bezoekt, van activiteiten met amateurmusici tot muzikale experimenten met maatschappelijke relevantie. Je kunt ons steunen door Vriend te worden. Je kunt schenken of Philzuid opnemen in jouw testament. Maar ook als partner kun je van enorme betekenis zijn voor Philzuid. Ontdek de vele mogelijkheden. Je kunt ook altijd contact opnemen met één van onze relatiemanagers. 

Particulier steunen

Bekijk hier de mogelijkheden om te steunen door eenmalig te doneren, te schenken of om Philzuid op te nemen in jouw testament, vriend te worden of aan ons fonds te geven.

Zakelijk steunen

Als bedrijf kun je ons steunen door partner te worden of bijzondere projecten te omarmen. Samen zoeken wij naar toegevoegde waarde voor jouw organisatie.

Nu al Philfan worden? 

Wil je liever eerst persoonlijk contact of meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact op met Maud of Annemarie.

Philzuid steun ons maud douwers

Maud Douwes

Relatiemanager Philzuid, 088 1660723 of 06 12401230 of maud.douwes@philzuid.nl

Philzuid steun ons Annemarie Borm

Annemarie Borm

Relatiemanager Philzuid en Vrienden van Philzuid, 088 1660743 of annemarie.borm@philzuid.nl