Web Edu Venlo0007

Samen sterk

We hebben bijzondere samenwerkingsverbanden om muziek onder de aandacht te brengen bij kinderen.

Philzuid IMC weekendschool

Stichting IMC Weekendschool

Samen sterk voor leerlingen uit krachtwijken. Philzuid en Stichting IMC Weekendschool gaan structureel samenwerken! Het doel: het toekomstperspectief van kinderen uit krachtwijken te verbeteren, door met muziek hun belevingswereld te vergroten. De onderwijsfilosofie van Stichting IMC Weekendschool berust op het idee om kinderen in de leeftijd van 10-14 jaar - de leeftijd waarin zij zich snel ontwikkelen en hun natuurlijke nieuwsgierigheid piekt - in contact te brengen met inspirerende professionals en interessante vakgebieden.

lees meer

Brabant Menu

De vijf Brabantse gezelschappen voor jeugd, Schippers & Van Gucht, Philzuid, Theater Artemis, de Stilte en House of Nouws vormen samen het Brabant Menu. Het doel: zo veel mogelijk kinderen in aanraking brengen met onze voorstellingen, met dans, theater en muziek.

lees meer

Philzuid Brabant menu
Philzuid BIS BIS BIS

bis!bis!bis!

Onder de noemer bis! bis! bis! bieden de drie Limburgse BIS-gezelschappen, theatergezelschap Het Laagland, Sally Dansgezelschap Maastricht en Philzuid, voortaan samen hun educatieve aanbod voor Limburgse scholen aan.

lees meer

Meer Harmonie in de Samenleving

Investeer in de toekomst, investeer in duurzame en kwalitatieve muzikale ontwikkeling op de basisschool! Muziek op de basisschool geeft kinderen aantoonbaar het goede fundament bij hun huidige en toekomstige ontwikkeling. 

lees meer

Philzuid meer harmonie in de samenleving