Lr Philaround0130

Partnerships met Philzuid

Wij gaan voor meer geluk in jouw bedrijf

Philinspired

Onze missie is om iedereen onvergetelijke geluksmomenten te laten beleven. Hoe mooi is het als wij jouw organisatie door onze muziek prikkelen en opladen met een beetje geluk. Wij als Philzuid geloven dat onze muziek een positieve bijdrage heeft op jouw organisatie en werkomgeving. Door een samenwerking met ons aan te gaan, ondersteun je niet alleen onze organisatie maar zijn wij ook van toegevoegde waarde voor jouw bedrijf. Daar draait het om bij een partnership. Er zijn vele manieren om jouw bedrijf te verbinden met Philzuid. Ontdek de vele mogelijkheden.

Schrijf je in voor de zakelijke nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze partnerships, aanbiedingen en businessevents. 

Businesspartners

Als businesspartner ben je een strategische partner voor het orkest. Samen met jouw bedrijf gaan we een langdurige verbintenis aan met elkaar. Een partnership met Philzuid is altijd tailormade. Het is een creatief proces waarbij we samen op zoek gaan naar wederzijdse toegevoegde waarde. De Businesspartner ontvangt in overleg:

  • Loyalty programma's voor jouw medewerkers, relaties en klanten
  • Een workshop op maat, verzorgd door onze musici
  • Tickets voor het jaarlijkse businessevent van Philzuid
LTS2018 01 LR

Project- en concertpartners

Als project- en concertpartner verbind je je aan één zelf te kiezen project of concert bij Philzuid. En als veelzijdig orkest is de keuze reuze. Door een project of concert te ondersteunen laat je je betrokkenheid zien bij de maatschappelijke en culturele ontwikkelingen van stad en regio. Je bent immers met je bedrijf sterk verbonden met de mensen in deze regio. Een project- en concertpartner ontvangt in overleg:

  • Een loyalty programma voor jouw medewerkers, relaties en klanten gekoppeld aan het betreffende project of concert
  • Een workshop of concert op maat, verzorgd door onze musici 
  • Tickets voor het jaarlijkse businessevent van Philzuid
Lr Philaround0085

Servicepartners

Om als organisatie te excelleren hebben wij altijd behoefte aan externe kennis en kunde. Als servicepartner kun je voor ons van grote betekenis zijn met jouw kennis, producten en diensten. De servicepartner ontvangt in overleg:

  • Een loyalty programma voor jouw medewerkers, relaties en klanten tijdens een concert
  • Tickets voor het jaarlijkse businessevent van Philzuid
Lr UWV047

Educatiepartners

Onze educatieve concerten en voorstellingen voor het primaire en voorgezet onderwijs behoren tot het artistieke fundament van Philzuid. Met jaarlijks meer dan 200 activiteiten, variërend van muzikale voorstellingen op basisscholen tot grote orkestproducties in de theaters en concertzalen genieten jaarlijks duizenden kinderen van klassieke muziek. Als educatiepartner zorg jij voor een extra financiële injectie voor een educatieproject. De educatiepartner ontvangt in overleg:

  • Tickets voor het betreffende educatieproject voor jouw medewerkers
  • Tickets voor het jaarlijkse businessevent van Philzuid
Hoor je mij?

Ontdek onze bijzondere concerten, activiteiten en projecten die jij kunt steunen met jouw organisatie?

Philzuid organiseert jaarlijks vele maatschappelijke en educatieve projecten en activiteiten. Projecten die impact hebben op duizenden kinderen en mensen in Zuid-Nederland. We hebben enkele projecten en activiteiten voor jou op een rijtje gezet. Uiteraard is er véél meer mogelijk. 

bekijk de projecten

Bij Philzuid een businessevent organiseren?

Wij organiseren graag voor jouw bedrijf een event op maat in onze eigen repetitieruimte Opus 9, de voormalige Theresiakerk in Maastricht of in Muziekgebouw Eindhoven.

ontdek de mogelijkheden

Lr Philaround0123
PZN Maud Annemarie 25 10 2021 3

Partnership bespreken of een project omarmen?

Maak kennis met onze relatiemanagers Maud Douwes en Annemarie Borm en ontdek alle mogelijkheden van een partnership met Philzuid.

Maud Douwes: 06 12401230 maud.douwes@philzuid.nl
Annemarie Borm: 088 1660743 annemarie.borm@philzuid.nl