Lr Philaround0130

Partnerships

Wij gaan voor meer geluk in jouw bedrijf

Onze missie is om iedereen onvergetelijke geluksmomenten te laten beleven. Hoe mooi kan het zijn als wij jouw organisatie door onze muziek kunnen prikkelen en opladen met een beetje geluk. Wij als Philzuid geloven dat onze muziek een positieve bijdrage heeft op jouw werkomgeving. Door een samenwerking met ons aan te gaan, ondersteun je niet alleen onze organisatie maar zijn wij ook van toegevoegde waarde voor jouw bedrijf. Daar draait het om bij een partnership. Er zijn vele manieren om jouw bedrijf te verbinden met Philzuid. Ontdek de vele mogelijkheden.

Businesspartners

Als businesspartner ben je een strategische partner voor het orkest. Samen met jouw bedrijf gaan we een langdurige verbintenis aan met elkaar. Een partnership met Philzuid is altijd tailormade. Het is een creatief proces waarbij we samen op zoek gaan naar wederzijdse toegevoegde waarde. De Businesspartner ontvangt in overleg:

  • Loyalty programma's voor jouw medewerkers, relaties en klanten
  • Een workshop op maat, verzorgd door onze musici
  • Tickets voor het jaarlijkse businessevent van Philzuid
LTS2018 01 LR

Project- en concertpartners

Als project- en concertpartner verbind je je aan één zelf te kiezen project of concert bij Philzuid. En als veelzijdig orkest is de keuze reuze. Door een project of concert te ondersteunen laat je je betrokkenheid zien bij de maatschappelijke en culturele ontwikkelingen van stad en regio. Je bent immers met je bedrijf sterk verbonden met de mensen in deze regio. Een project- en concertpartner ontvangt in overleg:

  • Een loyalty programma voor jouw medewerkers, relaties en klanten gekoppeld aan het betreffende project of concert
  • Een workshop of concert op maat, verzorgd door onze musici 
  • Tickets voor het jaarlijkse businessevent van Philzuid
Lr Philaround0085

Servicepartners

Om als organisatie te excelleren hebben wij altijd behoefte aan externe kennis en kunde. Als servicepartner kun je voor ons van grote betekenis zijn met jouw kennis, producten en diensten. De servicepartner ontvangt in overleg:

  • Een loyalty programma voor jouw medewerkers, relaties en klanten tijdens een concert
  • Tickets voor het jaarlijkse businessevent van Philzuid
Lr UWV047

Educatiepartners

Onze educatieve concerten en voorstellingen voor het primaire en voorgezet onderwijs behoren tot het artistieke fundament van Philzuid. Met jaarlijks meer dan 200 activiteiten, variërend van muzikale voorstellingen op basisscholen tot grote orkestproducties in de theaters en concertzalen genieten jaarlijks duizenden kinderen van klassieke muziek. Als educatiepartner zorg jij voor een extra financiële injectie voor een educatieproject. De educatiepartner ontvangt in overleg:

  • Tickets voor het betreffende educatieproject voor jouw medewerkers
  • Tickets voor het jaarlijkse businessevent van Philzuid
Hoor je mij?

Philzuid voor jouw bedrijf

Lr Philaround0090

Philinspired

Een uniek businessevent voor jouw medewerkers en relaties

Onder de naam Philinspired organiseert Philzuid verschillende soorten relatiebijeenkomsten voor bedrijven. Deze worden op maat op jouw organisatie afgestemd. Elke bijeenkomst wordt georganiseerd op onze locaties, jouw bedrijfslocatie of op een locatie naar keuze. Ons doel is om relaties en/of medewerkers van het bedrijf een unieke ervaring te laten beleven, geïnspireerd en gevoed door muziek. Nieuw is dat we deze bijeenkomsten nu ook kunnen aanbieden in Opus 9, onze nieuwe locatie in Maastricht.
Lr Opus9 0173

Een kijkje achter de schermen

Ontdek de organisatie achter het orkest

Bij een orkest zie je goed hoe alle individuele kwaliteiten uiteindelijk samenkomen tot een optimaal resultaat. Hiervoor is zowel een goede samenwerking als leiderschap nodig. Dit laten we jou graag ervaren met een kijkje achter de schermen. Je woont een deel van de repetitie bij, te midden van onze musici en je gaat in gesprek met musici. Wij vertellen jou meer over onze organisatie: Hoe ziet de bedrijfsvoering eruit, welke rollen zijn er, hoe werkt je samen? Je ontdekt wellicht onverwachte paralellen met jouw eigen organisatie.
Lr PHZ Eind0251

Arrangementen

Beleef samen met jouw medewerkers en relaties een concert

Heb je wel eens overwogen om voor jouw relaties een concertarrangement aan te bieden. Een event gecombineerd met een concert van Philzuid. Compleet met ontvangst, inleiding door een musicus, nazit en een tour achter de schermen waarbij je onze dirigent, solisten en musici ontmoet? Dit moet je ervaren!

Maak jij het verschil?

Maak jij het verschil?
Philzuid biedt betekenisvolle muziekervaringen aan een divers samengesteld publiek, in concerten en opera’s, in educatieprogramma’s voor het primair en voortgezet onderwijs, in activiteiten waarin we aansluiten op onze maatschappelijke omgeving en thema’s. We willen hiermee mensen raken, verbinden en verrassen. En onze leefomgeving hierdoor sterker, socialer en gelukkiger maken.

Wij geloven in wederkerigheid
Ook jij kunt bijdragen aan een gezondere maatschappij door projecten of activiteiten van Philzuid te ondersteunen. Wat spreekt jou aan en welke profijten wens je hiervoor terug waarmee we op onze beurt jouw bedrijf kunnen verrijken?

Recycling project 3

Recycling Concerto

Een concert met een belangrijke boodschap

Componist en dirigent Gregor Mayrhofer vroeg zich af hoe hij afgedankte voorwerpen kon hergebruiken. Zijn Recycling concerto werd een adembenemend concert voor van-alles-dat-anders-bij-het-afval-zou-belanden en orkest. Vivi Vassileva is een van de meest getalenteerde slagwerkers van deze tijd. ‘Vassileva klimt helemaal ín het ritme; haar gebaren, gezichtsuitdrukkingen en haar hele lichaam worden pure energie’, schreef de Kölnische Rundschau. Zij weet wel raad met de bontgekleurde slagwerkopstelling van afgedankte potten en pannen, glazen en petflessen, drankblikjes, lampenkappen en zaagbladen.
Lr Philaround0119

Philsurround

Zo beleefde je een orkest nog nooit

Zullen we samen in het diepe duiken? Veel mensen dromen er stiekem van om tijdens een concert tussen de musici op het podium te zitten. En zo de mooiste symfonische muziek van binnenuit te beleven. Dat kan bij onze Philsurround concerten. Het orkest zit opgesteld in een grote cirkel, je medewerkers en/of relaties zoeken je plekje daar tussenin, dicht bij je favoriete instrument. Jullie komen ogen en oren tekort. Kijk de maestro in zijn gezicht terwijl hij de musici aangeeft. Adem mee met hout- en koperblazers, voel diep in je lijf de bassen vibreren en laat je omarmen door fluwelen strijkersklank. Met de allermooiste symfonische muziek wordt dit een ‘kippenvel-ervaring’ om nooit te vergeten.
Leonard Bernstein 1987

Groots en intens met koor

‘Als er niets in je zingt, kun je geen muziek maken’ - Bernstein

Concerten met koor hebben een extra dimensie. Op het podium is het drukker, vaak zit er een orkest op volle sterkte, de dirigent moet meer ogen en oren hebben en het publiek krijgt te maken met tekst. Vanwege de hoge kosten worden koorwerken niet héél vaak uitgevoerd. Met dit concert geven we aandacht aan Leonard Bernstein met zijn monumentale Tweede symfonie voor piano en orkest. In deze ‘The Age of Anxiety’, liet hij zich inspireren door een tekst van W.H. Auden. De aangrijpende muziek volgt het verhaal van vier eenzame vreemdelingen in oorlogstijd, een nachtelijke ontmoeting in een bar in New York, een zoektocht naar betekenis en geloof. Na de pauze spiegelt Bernsteins ontroerende werk zich aan Stravinsky’s magistrale Psalmensymfonie met medewerking van het fameuze WDR–koor.
Lr PHZ Eind0048

Partnership bespreken?

Maak kennis met onze relatiemanagers Maud Douwes (links) en Annemarie Borm en ontdek alle mogelijkheden van een partnership met Philzuid.

Maud Douwes: 06 12401230 of maud.douwes@philzuid.nl
Annemarie Borm: 088 1660743 annemarie.borm@philzuid.nl

Ontdek onze partners

Philzuid sponsoring partners

Dankjewel

Fondsen:
Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds - Cultuurfonds - Elisabeth Strouven Fonds - Impulsgelden NB - Janivo stichting - Stichting Kanunnik Salden Nieuwenhof - KunstLoc Brabant - Stichting Rosas Donamus - Sint Clemens Stichting - Stichting Nelissen Smit Fonds - Stichting FSI - Stichting Tiny en Anny van Doorne Fonds - VSB fonds

Mediapartners:
BN de Stem - Brabant Business Media - Brabants Dagblad - Chapeau Magazine - Classica - Classicnl - Chapeau Magazine - De Limburger - Eindhovens Dagblad - L1 - Navenant - NTR - Omroep Brabant - Regio Business - Ondernemen in Limburg

Maatschappelijke samenwerkingspartners:
Athos - Cultuur inclusief - Quiet Community Eindhoven en Maastricht - Sevagram - Vier het Leven - Zuyderland

En verder danken wij:
Boekhandel Dominicanen - Kruisherenhotel Maastricht - SauterWijnen - Simon van Boxtel photography - Studio BBH - Vrienden van Philzuid - donateurs het Philzuid Fonds - directies en medewerkers van de zalen, festivals, evenementen en onderwijsinstellingen