Web IMG 6247

SAMENWERKEN MET PARTNERS UIT HET BEDRIJFSLEVEN: PHILPARTNERSHIP

Wij zijn van toegevoegde waarde voor jouw bedrijf

Wij prijzen ons gelukkig met de steun van vele bedrijven en organisaties. Door een samenwerking met ons aan te gaan ondersteun je niet alleen onze organisatie, maar zijn wij ook van waarde voor jouw organisatie. Daar draait het om bij een partnership. En dus is ontzettend veel bespreekbaar. Zo kun je diverse bijzondere projecten omarmen als projectpartner. Hiermee ondersteun je maatschappelijke en interactieve activiteiten zoals onze jaarlijkse Philmob of onze veelzijdige educatieprogramma's voor het primair onderwijs of voortgezet onderwijs. Maar ook maken we graag gebruik van jouw kennis, producten en diensten, waarmee je een waardevolle servicepartner van Philzuid bent. Een partnership met Philzuid is tailormade. Het is een creatief proces waarbij we op zoek gaan naar wederzijdse toegevoegde waarde. 

Ontdek onze partners

Philzuid sponsoring partners logos

Quote

'De regio Eindhoven moet niet alleen economisch op de kaart komen, maar er moet ook aandacht zijn voor al het moois dat er wordt gemaakt. Muziek is zo essentieel. Dat wil je iedereen en zeker je kinderen meegeven. Als partner van het orkest streven we er ook naar dat een deel van de gelden naar educatieve projecten voor jongeren gaat'

Aukje Kuypers (zakenvrouw van het jaar 2018)


Meer geluk in jouw organisatie

Onze missie is om iedereen onvergetelijke geluksmomenten te laten beleven. Hoe mooi kan het zijn als wij jouw organisatie door onze muziek kunnen prikkelen en opladen met een beetje geluk. Met zekerheid kunnen we zeggen dat geluk een positieve invloed heeft op iemands levenstevredenheid. Wij als Philzuid geloven dat onze muziek niet alleen een positieve bijdrage kan hebben op iemands privéleven, maar ook in iemands werkomgeving. Door Philzuid te steunen met een partnership, garanderen we dat jouw organisatie gelukkiger wordt.

Wat kun je met jouw organisatie nog meer beleven met Philzuid?

PHILINSPIRED: een businessevent met inspirerende interactie  

Onder de naam Philinspired organiseert Philzuid verschillende soorten relatiebijeenkomsten voor bedrijven. Deze worden op maat op jouw organisatie afgestemd. Elke bijeenkomst wordt georganiseerd op onze locaties, jouw bedrijfslocatie of op een locatie naar keuze. Ons doel is om relaties en/of medewerkers van het bedrijf een unieke ervaring te laten beleven, geïnspireerd en gevoed door muziek. Nieuw is dat we deze bijeenkomsten nu ook kunnen aanbieden in Opus 9, onze nieuwe locatie in Maastricht.

Een kijkje achter de schermen

Bij een orkest zie je goed hoe alle individuele kwaliteiten uiteindelijk samenkomen tot een optimaal resultaat. Hiervoor is zowel een goede samenwerking als leiderschap nodig. Dit laten we jou graag ervaren met een kijkje achter de schermen. Je woont een deel van de repetitie bij, te midden van onze musici en je gaat in gesprek met musici. Wij vertellen jou meer over onze organisatie: Hoe ziet de bedrijfsvoering eruit, welke rollen zijn er, hoe werkt je samen? Je ontdekt wellicht onverwachte paralellen met jouw eigen organisatie.

Concertarrangementen

Heb je wel eens overwogen om voor jouw relaties een concertarrangement aan te bieden. Een businessevent gecombineerd met een concert van Philzuid. Compleet met ontvangst, inleiding door een musicus, nazit en een tour achter de schermen waarbij je onze dirigent, solisten en musici ontmoet? Dit moet je ervaren!

Cursus leiderschap

Philzuid biedt een speciaal voor jou op maat samengestelde workshop met als thema leiderschap. Sprekers zijn o.a. onze intendant Stefan Rosu, over zijn managementstijl en ondernemerschap. Om het gepresenteerde te verlevendigen vindt er ook een muzikale workshop leiderschap plaats, uitgewerkt door een dirigent met de mogelijkheid om ook zelf te ervaren hoe het is om op de 'bok' te staan van het orkest en de baton in handen te houden.

Partnership bespreken?

Maak kennis met onze relatiemanagers en ontdek alle mogelijkheden van een partnership met Philzuid.

Philzuid steun ons maud douwers

Maud Douwes

Relatiemanager Philzuid, 088 1660723 of 06 12401230 of maud.douwes@philzuid.nl

Philzuid steun ons Annemarie Borm

Annemarie Borm

Relatiemanager Philzuid en Vrienden van Philzuid, 088 1660743 annemarie.borm@philzuid.nl