Philaround0103

Steun onze bijzondere activiteiten

Ontdek de vele mogelijkheden

Philsupport

Philzuid wil mensen verrassen en verbinden. Wij organiseren jaarlijks vele maatschappelijke en educatieve concerten en projecten. Stuk voor stuk activiteiten die enorme impact hebben op duizenden kinderen uit het primair en voortgezet onderwijs én mensen in Zuid-Nederland. We hebben enkele projecten en activiteiten voor jou op een rijtje gezet die jij met jouw organisatie kunt steunen. Uiteraard bespreken we graag met jou de vele mogelijkheden van samenwerken.

Philzuid droom 1

Droom!

Educatieproject

Droom! is een muziektheatervoorstelling voor kinderen van 6 tot 9 jaar. De voorstelling gaat over onbevangen kijken en luisteren. In Droom! komt de energie van slagwerkmuziek samen met de muzikale rijkdom van het symfonieorkest in combinatie met humor, acrobatiek, mime en zang.
LAU 3035

Philmob

Amateurs en onze musici maken samen muziek

Tijdens de Philmob voegen zich meer dan 400 enthousiaste amateurs van alle niveaus en alle leeftijden bij het professionele orkest Philzuid. Samen geven ze in een mega groot orkest een geweldige performance in de openbare ruimte. Samen met enthousiaste amateurs uit de regio laat Philzuid horen hoe de muziekcultuur in onze regio leeft en verbindt.
Recycling project 3

Recycling Concerto

Een concert met een belangrijke boodschap

Componist en dirigent Gregor Mayrhofer vroeg zich af hoe hij afgedankte voorwerpen kon hergebruiken. Zijn Recycling concerto werd een adembenemend concert voor van-alles-dat-anders-bij-het-afval-zou-belanden en orkest. Vivi Vassileva is een van de meest getalenteerde slagwerkers van deze tijd.
Lr Philaround0119

Philsurround

Zo beleefde je een orkest nog nooit

Het orkest zit opgesteld in een grote cirkel, je medewerkers en/of relaties zoeken je plekje daar tussenin, dicht bij je favoriete instrument. Jullie komen ogen en oren tekort. Kijk de maestro in zijn gezicht terwijl hij de musici aangeeft. Adem mee met hout- en koperblazers, voel diep in je lijf de bassen vibreren en laat je omarmen door fluwelen strijkersklank. Kippenvel gegarandeerd!
Leon van Uft publiek fotos educatie 1

Educatie bij Philzuid

Muziek voor iedereen

De impact van de muziek voelen. Die ervaring willen we alle kinderen uit Zuid-Nederland bieden. Dat doen we voor door met kleine ensembles naar de scholen te komen en met het volledige orkest in de theaters. Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs organiseren wij ontmoetingen met het orkest meer op maat.
Bernstein

Groots met koor

Een hoogtepunt uit het seizoen

Concerten met koor hebben een extra dimensie. Op het podium is het drukker, vaak zit er een orkest op volle sterkte en de dirigent moet meer ogen en oren. Met dit concert geven we aandacht aan Leonard Bernsteins Tweede symfonie voor piano en orkest. Na de pauze spelen we Stravinsky’s magistrale Psalmensymfonie met medewerking van het fameuze WDR–koor.
PZN Maud Annemarie 25 10 2021 3

Wil je persoonlijk contact?

Maak kennis met onze relatiemanagers Maud Douwes en Annemarie Borm en ontdek alle mogelijkheden van een partnership met Philzuid.

Maud Douwes: 06 12401230 of maud.douwes@philzuid.nl
Annemarie Borm: 088 1660743 annemarie.borm@philzuid.nl

Schrijf je in voor de zakelijke nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze veelzijdige activiteiten die jij kunt steunen.