Lr Philaround0055

Philzuid voor jouw bedrijf

Laat je verrassen

Lr Philaround0090

Philinspired

Een uniek businessevent voor jouw medewerkers en relaties

Onder de naam Philinspired organiseert Philzuid verschillende soorten relatiebijeenkomsten voor bedrijven. Deze worden op maat op jouw organisatie afgestemd. Elke bijeenkomst wordt georganiseerd op onze locaties, jouw bedrijfslocatie of op een locatie naar keuze. Ons doel is om relaties en/of medewerkers van het bedrijf een unieke ervaring te laten beleven, geïnspireerd en gevoed door muziek. Nieuw is dat we deze bijeenkomsten nu ook kunnen aanbieden in Opus 9, onze nieuwe locatie in Maastricht.
Lr Opus9 0173

Een kijkje achter de schermen

Ontdek de organisatie achter het orkest

Bij een orkest zie je goed hoe alle individuele kwaliteiten uiteindelijk samenkomen tot een optimaal resultaat. Hiervoor is zowel een goede samenwerking als leiderschap nodig. Dit laten we jou graag ervaren met een kijkje achter de schermen. Je woont een deel van de repetitie bij, te midden van onze musici en je gaat in gesprek met musici. Wij vertellen jou meer over onze organisatie: Hoe ziet de bedrijfsvoering eruit, welke rollen zijn er, hoe werkt je samen? Je ontdekt wellicht onverwachte paralellen met jouw eigen organisatie.
Lr PHZ Eind0251

Arrangementen

Beleef samen met jouw medewerkers en relaties een concert

Heb je wel eens overwogen om voor jouw relaties een concertarrangement aan te bieden. Een event gecombineerd met een concert van Philzuid. Compleet met ontvangst, inleiding door een musicus, nazit en een tour achter de schermen waarbij je onze dirigent, solisten en musici ontmoet? Dit moet je ervaren!
PZN Maud Annemarie 25 10 2021 1 groot

Partnership bespreken?

Maak kennis met onze relatiemanagers Maud Douwes en Annemarie Borm en ontdek alle mogelijkheden van een partnership met Philzuid.

Maud Douwes: 06 12401230 of maud.douwes@philzuid.nl
Annemarie Borm: 088 1660743 annemarie.borm@philzuid.nl