Lr Philaround0102

GELUK GEEF JE DOOR: PHILWONDERFULL

Onvergetelijke geluksmomenten worden doorgegeven aan de volgende generaties door jouw schenking of een legaat in jouw testament.

Heb je een vraag of wil je meer weten over schenken en nalaten aan Philzuid? Vul dan snel het formuliertje in en we nemen contact met je op!

Ontdek de vele mogelijkheden van schenken en nalaten

Philzuid deelt heel graag de bijzondere verhalen van onze schenkers met jou. Wat is hun motivatie om aan hét symfonieorkest van het Zuiden te schenken. Lees hun verhaal en ontdek dan de vele mogelijkheden om te schenken of na te laten aan Philzuid. 

Onze muziek moet voor de komende generaties behouden blijven. Hoe mooi is het als ook zij de magie van muziek en de vele bijzondere activiteiten van ons orkest kunnen blijven ervaren in de toekomst. Hier kun je een steentje aan bijdragen door ons te steunen met een schenking of nalatenschap. 

Alle mogelijkheden van schenken en nalaten voor jou op een rijtje

Schenken

Een schenking is een bijdrage die je doet als je in leven bent. Schenken kan verschillende fiscale voordelen bieden. Schenken aan Philzuid kan éénmalig of periodiek. Philzuid heeft de culturele ANBI-status, waardoor de Geefwet op een schenking van toepassing is en jouw gift fiscaal aftrekbaar is. Wil je een bijdrage direct vastleggen in een periodieke overeenkomst dan kun je het onderstaande formulier downloaden en invullen.

Nalaten

Nalaten is een bijdrage die pas wordt uitgekeerd na een overlijden. Door middel van een legaat of erfstelling in het testament, geef je aan dat je een deel van jouw vermogen wilt nalaten aan Philzuid.

Legaat

In een legaat leg je vast welk specifiek geldbedrag je wilt nalaten aan ons orkest. Dat bedrag krijgt dan concreet Philzuid als bestemming.

Erfstelling

In een erfstelling neem je Philzuid op als (mede-)erfgenaam. Het orkest ontvangt dan een door jou vastgesteld percentage van jouw nalatenschap. Een codicil of handgeschreven verklaring zijn niet rechtsgeldig om een bijdrage aan Philzuid, na jouw overlijden, te voltooien.

Vragen over schenking of nalatenschap?

Wil je liever eerst persoonlijk contact of meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact op met Maud of Annemarie.

Philzuid steun ons maud douwers

Maud Douwes

Relatiemanager Philzuid, 088 1660723 of 06 12401230 of maud.douwes@philzuid.nl

Philzuid steun ons Annemarie Borm

Annemarie Borm

Relatiemanager Philzuid en Vrienden van Philzuid, 088 1660743 of annemarie.borm@philzuid.nl