Lr Philaround0101

Kom naar onze informatiemiddag 'Geven en Nalaten' op 9 november 2023

Schrijf je in en ontdek de vele mogelijkheden om ons Philzuid Fonds te steunen

Met veel plezier nodigen wij je uit voor de informatiemiddag ‘Geven en Nalaten’ op donderdag 9 november om 14:00 uur in Opus 9, het nieuwe thuis van Philzuid in de Theresiakerk in Maastricht.

Fondsenpodium IKPASBIJ van Elisabeth Strouven Fonds

Deze middag wordt georganiseerd door het fondsenpodium IKPASBIJ van het Elisabeth Strouven Fonds. Daarin zijn vier regionale kunst- en cultuurfondsen samengebracht waaraan je kunt schenken met de garantie van een professionele financiële begeleiding. IKPASBIJ bestaat op dit moment uit het Bonnefantenmuseum Fonds, het Philzuid Fonds, het Basilica Fonds en het Gave Fonds.

Programma

Om 14:00 uur ontvangen wij jou met een kopje koffie. Naast een korte presentatie van alle fondsen, informeren notaris mr. Irene Willemsen van VHN Notarissen en fiscalist mr. Gerry Been je graag over de mogelijkheden van schenken en nalaten. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om alle vragen te beantwoorden. Tussendoor zijn er diverse optredens van de vier organisaties voor wie donaties van grote waarde zijn. Rond 16.00 uur sluiten we af met kleine hapjes en drankjes. 

Schenken aan een goed doel

Wilt u deze informatiemiddag ook bijwonen? Meld je dan aan vóór vrijdag 31 oktober via het onderstaande inschrijfformulier. Tot ziens op 9 november. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Maud Douwes, maud.douwes@philzuid.nl.

Helaas is aanmelden niet meer mogelijk.

November is geefmaand: Ontdek ook hoe je ons kunt steunen

Tijdens de maand november schenken we extra aandacht aan alle mogelijkheden om hét symfonieorkest van het Zuiden te steunen. Want jouw steun is hard nodig. Philzuid kun je op vele manieren (onder)steunen. Je kunt ons steunen door Vriend te worden, maar je kunt ook schenken of Philzuid opnemen in jouw testament. Je kunt ook altijd contact opnemen met één van onze relatiemanagers. 

meer lezen

Wil je eerst liever persoonlijk contact?

Neem dan contact op met Maud.

Philzuid steun ons maud douwers

Maud Douwes

Relatiemanager Philzuid, 088 1660723 of 06 12401230 of maud.douwes@philzuid.nl