32 MD Storioni47556 scaled 2

Het Storioni Trio in Beethovens Tripleconcert

16 t/m 19 mei - Maastricht, Breda, Eindhoven

Beethoven met Storioni Trio / Tsjaikovski

  • Symfonisch
  • energiek
  • 60-90 middelgrote bezetting
  • Tijdsduur 1:40 u
  • Orkest 73 pers.
  • Pauze

‘Natuurlijk, mijn symfonie heeft een verhaal, maar dat kan  ik niet in woorden uitdrukken’, antwoordde Tsjaikovski gevraagd naar de inhoud van zijn Vierde Symfonie. Toch heeft deze hartstochtelijke symfonie alles te maken met zijn leven. Het dreigende noodlot in de openingsfanfare, die strijkersmelodie vol van onrust en verlangen, het terugkerend licht in het speelse getokkel van het scherzo. Het jaar 1877 kende grote hoogten en diepe dalen voor de getroebleerde componist. Op dit concert in samenwerking met het Storioni Festival, kan het Storioni Trio zelf natuurlijk niet ontbreken. En wat is er dan mooier dan het fameuze Tripleconcert van Beethoven. Drie solisten en een symfonieorkest, dat wordt een feest van kamermuziekachtige intimiteit en symfonische schittering. In samenwerking met het Storioni Festival en Muziekgebouw Eindhoven.

Dit concert in Eindhoven maakt onderdeel uit van het:

Programma

Tripleconcert Beethoven
Symphony nr. 4 Tsjaikovski

Waarom je dit concert niet mag missen!

Stap in een muzikale droomwereld en laat je betoveren door een onvergetelijk concert dat je hart zal veroveren! Dit magistrale programma combineert twee meesterwerken die je simpelweg niet mag missen. Het Tripelconcert van Beethoven, een sublieme samenwerking tussen piano, viool en cello, zal je meeslepen in een symfonische dialoog van virtuositeit en harmonie. De samensmelting van deze drie prachtige instrumenten creëert een betoverende klankwereld die je ziel zal strelen.

Daarnaast neemt Symphony nr. 4 van Tsjaikovski je mee op een emotionele reis vol hartstocht en lyriek. De weelderige melodieën, krachtige koperblazers en tinkelende strijkers zorgen voor een betoverende symfonische ervaring die je diep zal raken. Het is een muzikaal spektakel dat je niet mag missen!

Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

Bekijk lovende recensies of ga voor een actueel aanbod van onze voorstellingen naar de concertagenda.

Achtergrondinformatie

Tjeknavorian Emmanuel Oliver Borchert

Dirigent

Emmanuel Tjeknavorian

32 MD Storioni47556 scaled 2

Solist

Het Storioni Trio

Theater aan het vrijthof

Locatie

Theater aan het Vrijthof Maastricht

Chassé Theater

Locatie

Chassé Theater & Cinema Breda

Muziekgebouw eindhoven 2

Locatie

Muziekgebouw Eindhoven

Gerelateerde concerten