Lr Philaround0123

Boek je muzikale reis

Je hoeft geen dure vakantie te boeken om je even op vakantie te wanen. Je hoeft geen vrij te vragen om op reis te gaan. Laat je meenemen op een muzikale reis over de wereld door Philzuid.

DSC01942 1080x720

Neem een mini-vakantie

De eerste, vijfde of zevende symfonie… Mahler, Bach of Tsjaikovski… Het klinkt misschien vaag bekend, maar wat kun je eigenlijk verwachten? Een overeenkomst die veel grote werken hebben is dat ze een verhaal willen vertellen. Grootse werken, die vertellen over grootse zaken, zoals tijdperken, landschappen, steden, natuurverschijnselen of het leven. Wij vertellen je naar welke bestemmingen de werken die wij uitvoeren jou brengen. Kies jouw bestemming en laat de muziek je er naartoe brengen.

Reis af naar verre bestemmingen

Deze muziek neemt je mee over de grens. Ga naar de uitvoering 'Winterdromen van Tsjaikovski' en je glijdt over de weids uitgestrekte steppen van Centraal Azië op de klanken van Borodin. Liever dansen door de straten van Parijs op de werken van Ravel die uitgevoerd worden bij 'Rachmaninovs Paganini Rapsodi? Of zie de mystieke schoonheid van de Finse natuur tot leven komen bij de uitvoering 'Wonderkind in Schumanns Pianoconcert'.

Beleef de mooiste momenten

Vakantieherinneringen hangen aan elkaar van mooie momenten. Met familie, van vergezichten, onverwachte ontmoetingen en bezinning. De muziek uitgevoerd in Musica Sacra neemt je mee op innerlijke reis. Of ga naar Blauwbaarts Burcht en ga op de reis van liefde.

Reis terug naar dat vakantiegevoel

Welke tune zit er onder jouw vakantieherinneringen? Beleef dat gevoel opnieuw zoals je dat alleen op vakantie doet. Ga terug naar het geluksgevoel van het romantische Italië tijdens het concert van Duncan Ward en Alice Sara Ott, of Duncan Ward en Alexandra Conunova. Of voel de avontuurlijke geest weer opborrelen bij de uitvoering van Simone Lamsma en Bruckner 1.