Philzuid voorbeeld masker

Jubileumconcert 10 jaar philzuid

22 en 23 september - Eindhoven, Maastricht

Ravel - Selaocoe - Rachmanino

  • Symfonisch
  • vrolijk
  • energiek
  • duncan ward
  • >90 grote bezetting
  • Tijdsduur 2:00 u
  • Orkest 101 pers.
  • Pauze
10 jaar Philzuid! Dat vieren wij sámen met u! Diep verbonden met het dna van Philzuid zijn de Franse verfijning en de sensuele timbres die schitteren in Ravels Daphnis et Chloé. De opmaat voor een waanzinnig avontuur met één van de snelst rijzende sterren in de klassieke wereld, de Zuid-Afrikaanse cellist en muzikale alleskunner Abel Selaocoe. Hij mixt zingend en strijkend zijn Afrikaanse roots met klassieke klanken in het Celloconcert dat hij speciaal voor ons jarige orkest componeerde. Swingend gaan we onder leiding van onze trotse Britse chef-dirigent Duncan Ward door naar Rachmaninovs Symfonische Dansen. Het laatste meesterwerk, vol weemoed, dramatische contrasten en symfonische schittering. Dit jubileumconcert wordt één van de eerste onvergetelijke geluksmomenten in het nieuwe seizoen van Philzuid.

Programma

Daphnis et Chloé Suite nr. 2 Ravel
Celloconcert Four Spirits Selaocoe
Symfonische Dansen Rachmaninov

Zorg dat je het jubileumconcert meemaakt!

Ervaar een onvergetelijke muzikale reis tijdens dit betoverende concert met klassieke meesterwerken! Laat je betoveren door de magische klanken van Ravel's 'Daphnis et Chloé Suite nr. 2', een meeslepende symfonische reis die je zintuigen zal prikkelen en je hart zal veroveren.

Maar dat is nog niet alles - bereid je voor om weggeblazen te worden door het virtuoze en emotionele Celloconcert 'Four Spirits' van Selaocoe, een jonge en getalenteerde cellist die je ziel zal raken met zijn diepe en meeslepende spel. En een meester is in het bespelen van musici en publiek! 

En als kers op de taart, worden de Symfonische Dansen van Rachmaninov ten tonele gebracht, een krachtige en meeslepende symfonie die je meevoert op een achtbaan van emoties en je ademloos achterlaat.

Mis dit unieke concert niet en koop snel je kaartjes en dompel jezelf onder in een betoverende avond vol klassieke pracht en praal!

Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

Bekijk lovende recensies of ga voor een actueel aanbod van onze voorstellingen naar de concertagenda.

Achtergrondinformatie

Duncan Ward

Chef-dirigent

Duncan Ward

Selaocoe Abel Ben Bonouvrier

Solist

Abel Selaocoe

Muziekgebouw eindhoven 2

Locatie

Muziekgebouw Eindhoven

Theater aan het vrijthof

Locatie

Theater aan het Vrijthof Maastricht

Gerelateerde concerten