Waar liggen de behoeftes van uw bedrijf of organisatie als het om verbinding gaat?

algemeen • 22 september 2022

017

De philharmonie zuidnederland wil haar zakelijke partners graag uitbreiden en voor meer bedrijven van betekenis zijn. Om meer inzicht te krijgen in de afwegingen en keuzes die bedrijven en organisaties maken t.a.v. samenwerking en/of sponsoring, heeft philharmonie zuidnederland in samenwerking met onderzoeksbureau Flycatcher een enquête samengesteld. De resultaten worden gebruikt om met ons aanbod nog beter in te kunnen spelen op de behoeften en wensen van bedrijven en organisaties. 

Mogelijk bent u werkzaam in een bedrijf als directeur, HRM manager of medewerker afdeling communicatie, en behoort dit tot één van uw taken. Uw informatie is voor ons van belang. We stellen uw deelname aan de enquête dan ook zeer op prijs. Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 10 minuten. 

Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

U kunt de vragenlijst invullen tot 1 oktober, 9:00 uur. 

Het kan zijn dat deze enquête u via een andere route reeds bereikt heeft. 
Heeft u hem reeds ingevuld dan danken wij u hiervoor zeer hartelijk.

Wij denken aan uw privacy
De online vragenlijst wordt in opdracht van philharmonie zuidnederland uitgezet door het onafhankelijke onderzoeksbureau Flycatcher. De ingevulde vragenlijsten worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. 

Heeft u vragen?
Indien u problemen ervaart met het invullen van de vragenlijst, kunt u contact opnemen met Flycatcher via helpdesk@flycatcher.nl.
Indien u inhoudelijke vragen heeft of vragen over samenwerking met philharmonie zuidnederland kunt u contact opnemen met Maud Douwes van philharmonie zuidnederland via maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl / 06 - 1240 1230

Alvast heel hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst!

Mensen raken in hoofd, hart en ziel met de mooiste symfonische muziek. 
De philharmonie zuidnederland, muzikale energiebron van Zuid-Nederland.