Informatiebijeenkomst schenken en nalaten

algemeen • 14 december 2022

Banner

Op 7 en 8 december zijn de eerste informatiebijeenkomsten geweest over de mogelijkheden om met een schenking of nalatenschap bij te kunnen dragen aan philharmonie zuidnederland. Intendant Stefan Rosu nam de aanwezigen mee in gedeelde passie, waarden, emoties en ervaringen die muziek ons niet alleen individueel geeft, maar ons ook samen verbindt. En over de verantwoordelijkheid en het belang om ons muzikaal erfgoed door te geven aan volgende generaties en voor Zuid-Nederland te behouden.

De aanwezige notarissen (Kees Pruik van Van Kruijsdijk notarissen Schijndel en Bart Versteeg van VHN notarissen Maastricht) informeerden over de mogelijkheden en de praktische kanten die bij een schenking of nalatenschap komen kijken. De bijeenkomsten werden met prachtig gespeelde muziek opgeluisterd door musici van ons orkest.

Mocht u ook graag meer willen weten over schenken en nalaten aan philharmonie zuidnederland, kijk dan hier en/of neem gerust contact op met relatiemanagers Annemarie Borm of Maud Douwes.