HeartBeat@school voor Koning en Koningin

algemeen • 26 april 2022

Heartbeat school SALLY phzn Erwin Penners 066 LR

We zijn supertrots dat de voorstelling Heartbeat@school onderdeel is van het Koningsdagconcert dat woensdag 27 april om 20.27 uur wordt uitgezonden op TV op NPO2. Samen met dansers van SALLY Dansgezelschap Maastricht speelt onze violiste Christina Büttner een bewerking van dit educatieproject. Tot enthousiasme van ons koningspaar.

Speciale complimenten voor Christina van de Koning en Koningin. De violiste gaf dan ook een schitterend optreden samen met de dansers van SALLY. De schoolvoorstelling Heartbeat@school is eigenlijk uit nood geboren als alternatief voor de theatervoorstelling Heartbeat, die in coronatijd niet uitgevoerd kon worden. De voorstelling vertelt het verhaal van een danser die, aangemoedigd door muziek én met behulp van de kinderen, zijn verloren heartbeat terug vindt. Een workshop en online lesmateriaal maken het educatieproject compleet.

Ook komend schooljaar trekken Christina en de dansers van SALLY weer door Brabant en Limburg om leerlingen van groep 7/8 te trakteren op deze ‘koninklijke’ voostelling.

Meer weten over educatie? Kijk dan hier.