Lr Philaround0123

Voor jou deze unieke kans om één van onze concerten te bezoeken

Schrijf je snel in voor twee gratis kaartjes

Op 15 november hebben wij jou ontmoet tijdens de bijeenkomst 'Harmonie op de arbeidsmarkt: zo klinken kansen', georganiseerd door Kom'mit, Sprinc, IMMENS en UWV Zuid-Limburg. 

Nog meer genieten van hét symfonieorkest van het Zuiden

Deze bijeenkomst vond plaats in 'onze kerk' Opus 9 in Maastricht. We hebben jou hopelijk een beetje kunnen verrassen met onze gastvrijheid en muziek. Na de bijeenkomst ontving iedereen een goodybag met daarin een kaartje. De QR code van dit kaartje heb je gescand en hierdoor ben je op deze pagina beland. Super! Door het onderstaande formuliertje in te vullen krijg je twee gratis tickets voor een concert naar keuze. Je kunt zelf aangeven naar welk concert je wilt komen.

Schrijf snel in en krijg twee gratis tickets

In seizoen 2023-2024 vieren wij ons 10-jarig jubileum. Het is een fantastisch seizoen met de meest uiteenlopende concerten en activiteiten. Bekijk nu snel naar welk concert jij wilt komen samen met iemand die je ook een onvergetelijk geluksmoment wilt laten beleven. Als je de keuze hebt gemaakt, schrijf je dan snel in. Let op: deze actie is geldig tot en met 15 december 2023.

concertagenda 2023-2024

Ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wij prijzen ons gelukkig met de steun van vele bedrijven en organisaties. Door een samenwerking met ons aan te gaan, ondersteun je niet alleen onze organisatie, maar zijn wij ook van waarde voor jouw organisatie. Daar draait het om bij een partnership. 

Maar ook kun je bij ons terecht om jouw organisatie, klanten of netwerk te verrassen op een onvergetelijke beleving mét ons orkest op een unieke locatie. We hebben diverse programma's hiervoor samengesteld.

meer over partnerships en zakelijke arrangementen

Wil je eens verder praten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan contact op met Maud.

Philzuid steun ons maud douwers

Maud Douwes

Relatiemanager Philzuid, 088 1660723 of 06 12401230 of maud.douwes@philzuid.nl

Schrijf nu snel in!