LOTR VK 1

Reserveer nú jouw plek bij Lord of The Rings deel 2 in 2024

Schrijf je in en beleef dit live spektakel!

Deel 2 Lord of The Rings The Two Towers

Beleef één van de grootste filmconcerten aller tijden met maar liefst 200 professionele musici die Howard Shore’s soundtrack van The Lord of the Rings volledig live uitvoeren bij de film! Eenmalig beleef je één van de beste films ooit gemaakt terug op het grote doek met alle muziek live uitgevoerd. 

Op avontuur

Ga tijdens The Lord of the Rings: The Two Towers in Concert mee op avontuur met onze favoriete hobbit Frodo in gezelschap van Gandalf, Sam, Merry, Pippin, Elf Legolas, Dwerg Gimli, Boromir of Gondor en Aragorn. Zorg samen dat de ring niet in handen komt van de duivelse Lord Sauron. Maak je klaar voor een epische muzikale reis door de Shire, Rivendel en Mordor en beleef dit verhaal op een unieke manier door de combinatie van de film en live muziek wat zorgt voor een meeslepende en indrukwekkende ervaring. Grijp je kans en zorg dat je deze show niet mist!

Reserveer nu jouw plek voor 2024

Binnen enkele minuten waren de concerten op 8, 9 en 10 september 2023 uitverkocht. Reden genoeg om in december 2024 het tweede deel uit te voeren. Wil jij het niet missen, schrijf je dan snel in. We houden je op de hoogte wanneer de voorverkoop start! 

(De concerten zullen onder voorbehoud in de periode van 17 tot en 21 december 2024 uitgevoerd worden. De data staan nog niet vast.)