Klassiek concert in Den Bosch

Welkom bij Philzuid, waar we al tien jaar lang mensen raken in hart, hoofd en ziel met onze magische muziek. Ons symfonisch orkest biedt een unieke ervaring die je niet wilt missen.

Ervaar het mooiste klassiek concert in Den Bosch

Klassiek concert den bosch

Beleef een unieke ervaring met Philzuid tijdens een klassiek concert in Den Bosch. Philzuid is méér dan alleen een symfonisch orkest. Met meer dan 100 musici van over de hele wereld zorgen wij voor onvergetelijke geluksmomenten. Onze concerten raken je in hart, hoofd en ziel, en nemen je mee op een muzikale reis die je niet snel zult vergeten. Van grote producties in concertzalen tot intieme uitvoeringen op verrassende locaties, Philzuid biedt een divers programma voor iedereen.

Bekijk onze agenda, koop gemakkelijk een ticket en laat je verrassen door het mooiste klassieke concert. 

bekijk agenda

Geniet van een onvergetelijke avond uit

Een avond uit met Philzuid is een avond vol magie. Wij zijn geluksmakers, en dat voel je vanaf het moment dat je de concertzaal binnenstapt. Onze muziek laat je emoties beleven, van innerlijke rust tot pure energie. We streven ernaar om bij elk concert te verrassen en je een beetje gelukkiger te maken. Onze dirigenten, zoals de getalenteerde Duncan Ward en de inspirerende Marc Soustrot, leiden het orkest door de mooiste muziekstukken. Samen met onze solisten en musici creëren zij een avond die je niet snel zult vergeten.

Klassiek concert brabant 3

Waarom een klassiek concert in Den Bosch van Philzuid bezoeken?

  • Vernieuwend: Philzuid staat bekend om zijn innovatieve aanpak. We bedenken en creëren nieuwe concertformules en spelen op onverwachte locaties. 
  • Verbindend: We zijn diep verbonden met de Zuid-Nederlandse samenleving. Onze concerten spelen in op maatschappelijke onderwerpen en evenementen, zoals het Liberation Concert in Margraten en de populaire Vastelaovend- en Carnavalsconcerten. We werken samen met lokale amateurmusici en aanstormend talent van conservatoria.
  • Verrassend: Elk concert van Philzuid is een ervaring vol verrassingen. We streven ernaar om elke bezoeker te verrassen en te betoveren met onze muziek.

Bekijk onze komende klassieke concerten in Den Bosch

Wij geloven dat muziek mensen verbindt en gelukkig maakt. We willen dat iedereen die onze concerten bezoekt, een onvergetelijke ervaring beleeft. Daarom nodigen we je van harte uit om een van onze klassieke concerten in Den Bosch bij te wonen. Laat je raken door de magie van live muziek en beleef een avond vol emotie en inspiratie.

Bekijk onze concertagenda en koop je tickets voor een klassiek concert in Den Bosch. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij een van onze optredens en samen met jou geluksmomenten te beleven. Tot ziens bij Philzuid!

bekijk agenda