20230910 2039 LOTR JORDYBRADA 0063 groot

Aanvoerder hobo 75%

Herhaald proefspel 18 juni 2024 Muziekgebouw Eindhoven (met mogelijke voorronde op dezelfde dag)

Wat houdt de functie in?

Als aanvoerder speel je naast de orkestpartijen ook de obligaatsolopartijen en neem je de leiding over jouw groep. Naast jouw taken op het podium ben je binnen het orkest breder inzetbaar voor (educatieve, innovatieve en representatieve) activiteiten die bijdragen aan de verbinding van het orkest met de maatschappij. Als vertegenwoordiger van de groep neem je actief deel aan het aanvoerdersoverleg, organiseer en leidt je groepsgesprekken en voer je functioneringsgesprekken met jouw groepsleden. Je bevordert een goede collegiale samenwerking en stemt zo nodig zaken af met directie of (hoofden van) stafafdelingen. 

Aan welke eisen moet je voldoen?


Uiteraard ben je een uitstekend musicus met vooraanstaande solistische kwaliteiten. Ervaring als aanvoerder is een pre. Daarnaast ben je bereid al je talenten en vaardigheden – ook van niet artistieke aard - in te zetten voor het orkest. Je bent daarbij een echte teamspeler met gevoel voor samenwerking. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een coachende leiderschapsstijl. 

Wat biedt Philzuid?

Een dienstverband voor bepaalde tijd, het zogenaamde proefjaar, waarin twee evaluaties plaatsvinden. Bij wederzijdse tevredenheid en positieve beoordeling wordt dit verlengd. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Orkesten. Wij bieden volop mogelijkheden tot verdere ontplooiing als musicus of in andere activiteiten die bijdragen aan een duurzame inzetbaarheid. 

Meer informatie

De selectiecommissie behoudt zich het recht voor op grond van de schriftelijke informatie een voorselectie te maken. De honorering geschiedt conform de landelijke CAO Nederlandse Orkesten. Bij de werving en selectieprocedure neemt Philzuid de Wet arbeid en vreemdelingen (Wav) en aanverwante wet- en regelgeving in acht. Deze vacature is open voor alle nationaliteiten.

Proefspel

Het proefspel vindt plaats op 18 juni 2024 in Eindhoven.
Het proefspel bestaat uit 3 ronden: toelating tot iedere volgende ronde is ter beoordeling van de proefspelcommissie. Bij elke ronde kunnen enkele orkestwerken gevraagd worden; de bladmuziek wordt meegestuurd bij de uitnodiging. In de laatste ronde vindt een kort gesprek plaats over je aanvoerders-kwaliteiten. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. 

Verplichte werken

  • Mozart – Hoboconcert in C, KV 314
  • R. Strauss – Hoboconcert in D

Nu solliciteren

Je kunt – uitsluitend per mail - reageren op deze functie, door uiterlijk 9 mei 2024 je CV en motivatiebrief in het Nederlands of Engels te mailen naar helene.maurits@philzuid.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met 088-1660732 (orkestinspecteur Hélène Maurits).